top of page

ONS AANBOD AIRCO UNITS

warmtepompen, koeltechniek & airconditioning

Iedere woning heeft zijn eigen unieke stijl en indeling. Daikin biedt een breed scala aan modellen en bedieningsmogelijkheden voor airconditioning, die prachtig zijn ontworpen en comfortabele en energiezuinige oplossingen bieden voor elke kamer in uw huis. 

Wandmodellen 

Wandairco's zijn uitermate snel en doeltreffend in hun werking. Bovendien zijn ze fluisterstil en behouden ze gemakkelijk de gewenste temperatuur. De compacte oplossingen zijn perfect geschikt voor woonkamers, slaapkamers, keukens en kleine kantoorruimtes. Door hun stijlvolle uitstraling passen ze naadloos in elk interieur. Sommige werden zelfs beloond met een award. 

Ontdek welke Daikin airco’s (Stylish, Perfera, Perfera vloer en Comfora) passen in uw ruimtes via onze gratis offertetool

emura-1.jpg
Vloermodel perfera.jpeg

Vloermodellen

Vloermodellen zijn compacte airco’s die perfect geschikt zijn voor plaatsing in een nis, onder een vensterbank of in ruimtes waar de hoogte beperkt is. Ze dienen zich dus ideaal voor ruimtes zoals zolder of kamers met schuine wanden. Een groot voordeel van deze modellen is dat ze lucht naar boven uitblazen, waardoor er geen tocht ontstaat. Ze zijn compact van formaat en presteren optimaal in zowel kleine als grote ruimtes. Indien gewenst kunnen ze laag aan de wand worden gemonteerd. Ons team staat graag klaar om je hierbij van advies te voorzien. 

Bereken uw prijs voor bijvoorbeeld de Daikin Perfera Floor via onze prijscalculator.  

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR AIRCO-ONDERHOUD

EN BESPAAR MEER ENERGIE MET MINDER KOSTEN!

bottom of page