top of page

BV VERMEULEN (STEKENE): UW EXPERT VOOR DE INSTALLATIE VAN ZUINIGE EN ELEGANTE LUCHT-WATER WARMTEPOMPEN

warmtepompen, koeltechniek & airconditioning

Wat is een lucht-water warmtepomp? 

Een lucht-water warmtepomp van Daikin is een apparaat dat gebruik maakt van de warmte uit de buitenlucht om uw woning te verwarmen en warm water te produceren. Het apparaat werkt als een omgekeerde koelkast, waarbij warmte wordt onttrokken aan de buitenlucht en binnen wordt afgegeven via vloerverwarming, radiatoren of ventilatiesystemen. 

Waarom zou u kiezen voor een Daikin lucht-water warmtepomp? 

Het installeren van een lucht-water warmtepomp van Daikin biedt verschillende voordelen. Het is een duurzame oplossing die minder CO2-uitstoot en minder energieverbruik met zich meebrengt. Hierdoor bespaart u op uw energiekosten en draagt u bij aan een beter milieu. Daarnaast is een warmtepomp van Daikin geluidsarm en compact van formaat, waardoor het apparaat weinig ruimte in beslag neemt en geen overlast veroorzaakt. 

20953422_1892112657782535_5702182333011420224_n_985.jpg

Waarom zou u deze moeten laten installeren door Koeltechniek Vermeulen? 

Het is belangrijk dat een lucht-water warmtepomp van Daikin op de juiste manier wordt geïnstalleerd om optimaal te kunnen functioneren. Het bedrijf Koeltechniek Vermeulen is een expert op het gebied van het installeren en onderhouden van warmtepompen van Daikin. Wij hebben de kennis en jarenlange ervaring om de warmtepomp op de juiste manier te installeren en af te stemmen op uw specifieke situatie. Daarnaast biedt het bedrijf uitstekende service en onderhoud, zodat u altijd verzekerd bent van een goed werkende warmtepomp. 

Logoheader.png

Contacteer ons voor deskundig advies 

Een lucht-water warmtepomp van Daikin is een duurzame oplossing die uw energierekening verlaagt en bijdraagt aan een beter milieu. Laat deze installeren door Koeltechniek Vermeulen, zodat u zeker bent van een goed functionerend apparaat. Kies voor duurzaamheid en maak vandaag nog een afspraak met Koeltechniek Vermeulen voor de installatie van uw Daikin lucht-water warmtepomp. 

KIES VOOR EEN ENERGIEBESPARENDE VERWARMINGS- EN KOELINGSOPLOSSING

EN VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN BIJ BV VERMEULEN!

bottom of page