top of page

BV VERMEULEN (STEKENE): UW EXPERT VOOR DE INSTALLATIE VAN ZUINIGE EN ELEGANTE WARMTEPOMPMODELLEN VAN DAIKIN

warmtepompen, koeltechniek & airconditioning

Wat is een warmtepomp? 

Een warmtepomp is een apparaat dat warmte van een lagere temperatuur naar een hogere temperatuur kan verplaatsen, door gebruik te maken van een koelmiddel en een compressor. Dit kan bijvoorbeeld worden gebruikt om een huis te verwarmen, door warmte uit de buitenlucht of uit de grond te halen en deze op een hogere temperatuur af te geven aan het verwarmingssysteem van het huis. 

Wat zijn de voordelen van een warmtepomp? 

Er zijn verschillende redenen waarom iemand een warmtepomp zou willen installeren: 

Al met al kan een warmtepomp een goede investering zijn voor mensen die hun huis willen verwarmen op een efficiënte, milieuvriendelijke en comfortabele manier. 

Een energiezuinige warmtepomp voor particulieren, industriële en commerciële ondernemingen

Bij BV Vermeulen hebben wij veel expertise in de plaatsing van lucht-luchtwarmtepompen.
Wij kunnen u dan ook deskundig adviseren over het type van warmtepomp dat meest aangewezen is in uw situatie. Begeleid door onze zaakvoerder die ook zelf aan elk project meewerkt, garanderen wij u een perfect geïnstalleerd wandmodel, vloermodel of inbouwmodel met het hoogst mogelijke energierendement, A+++. Een lucht-luchtwarmtepomp haalt namelijk 80% van de energie uit de lucht en gebruikt maar voor 20% elektriciteit om uw woning te verwarmen en/of te koelen.

Daikin
116279025_2708360689491057_5136975724515972433_n.jpg

Koeltechniek Vermeulen is erkend Daikin verdeler 

Bent u op zoek naar een duurzame en energiezuinige oplossing voor het verwarmen van uw huis? Dan is een warmtepomp van Daikin wellicht de oplossing voor u! Vermeulen is al jarenlang gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van de warmtepompen van Daikin, waardoor u kunt rekenen op hoogwaardige kwaliteit en deskundigheid.

De Daiking warmtepompen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. De systemen halen namelijk warmte uit de omgeving, zoals de lucht, bodem of water, en gebruikt deze om uw huis te verwarmen. Dit zorgt voor een veel efficiëntere en goedkopere manier van verwarmen dan bijvoorbeeld een cv-ketel op gas.

Daarnaast haalt u nog eens extra comfort in uw huis. Zo kunt u het systeem ook gebruiken voor het koelen van uw huis in de zomermaanden. Bovendien werken de Daikin warmtepompen heel stil en is het onderhoud eenvoudig en kostenefficiënt.

Bij Vermeulen bent u verzekerd van een totaalpakket, van advies tot installatie en onderhoud. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een warmtepomp van Vermeulen? Neem dan gerust contact met ons. 

Coming soon!

Binnenkort breiden wij ons aanbod van warmtepompen nog uit.
U zult dan de keuze hebben tussen een lucht-luchtwarmtepomp en een lucht-waterwarmtepomp. Beide zijn een interessant alternatief voor aardgas. Want aardgas gaat er in de toekomst uit: tegen 2030 ongeveer zullen er helemaal geen nieuwe voorzieningen of uitbreidingen van het aardgasnetwerk meer gelegd worden. U kunt dus beter nu al overstappen naar duurzame energie.

Welk model u ook kiest, u krijgt bij ons een warmtepomp op maat van uw wensen voor een scherpe prijs!

KIES VOOR EEN ENERGIEBESPARENDE VERWARMINGS- EN KOELINGSOPLOSSING

EN VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN BIJ BV VERMEULEN!

bottom of page