top of page

BV VERMEULEN (STEKENE): UW EXPERT VOOR DE INSTALLATIE VAN ZUINIGE EN ELEGANTE WARMTEPOMPBOILERS VAN DAIKIN

warmtepompen, koeltechniek & airconditioning

Warmtepompboilers voor particulieren, industriële en commerciële ondernemingen

Met de Altherma M HW bracht Daikin een gloednieuwe warmtepompboiler op de markt met een compact, modern design. De revolutionaire technologie van deze slimme verwarmingsoplossing werkt efficiënt en is ook gunstig voor het milieu. Deze nieuwe generatie warmtepompen maakt gebruik van elektriciteit, lucht en indien nodig thermische zonne-energie. Hun flexibiliteit en vernieuwend ontwerp onderscheiden deze warmtepompboilers van traditionele elektrische boilers. Ze worden met hun ruime opslagtank dan ook vaak gekozen voor het produceren van warm tapwater voor residentiële toepassingen.  

Daikin

Troeven van Altherma

Het innovatieve Altherma-systeem biedt talloze voordelen. Zo beschikt het over een ontdooicyclus, DAL-functie en vakantiemodus en werkt het op basis van tijdvakken. Met behulp van dit type warmtepompboilers maak je gegarandeerd optimaal gebruik van zonnestroom. De flexibele instellingen stellen je in staat om het verbruik aan te passen aan de noden van je gezin.  

 

Een gebruiksvriendelijke interface maakt dit bovendien erg intuïtief en gemakkelijk. Zo kan je enkel de warmtepomp gaan gebruiken of alleen het verwarmingselement, afhankelijk van de buitentemperatuur. Elk model is ook beveiligd tegen vorst en slaat alarm bij ernstige fouten of systeemstoringen. En ook preventie van legionella is standaard bij alle Altherma warmtepompboilers.  

flake.png
Daikin Altherma M HW.jpeg

Duurzaamheid voorop 

Altherma warmtepompboilers bundelen alle beste eigenschappen en technologieën van de lucht/water-warmtepompen voor de productie van warm tapwater. Doordat slechts 25 % van het verbruik van het systeem van elektriciteit komt, kan je maximaal besparen op je energiefactuur. Daikin zorgt daarmee voor hernieuwbare energie op zijn best! 

 

Bovendien hoef deze energiezuinige investering niet alleen op jouw schouders te vallen. Via Mijn VerbouwPremie is het mogelijk om een deel van de kosten te recupereren. Vanaf een factuur van € 1000 kan je een aanvraag doen als je aan alle voorwaarden voldoet. Het premiebedrag voor jouw investering kan je bij benadering achterhalen met behulp van een simulator.  

Verschillende modellen 

De Altherma van Daikin werd uitgevoerd in 3 basis vloermodellen met telkens 2 verschillende mogelijkheden qua capaciteit. Dit stelt ons als verdelers in staat om een geschikt toestel op maat van jouw gezin aan te raden. Al deze modellen hebben een uitstekend energielabel en maken gebruik van hetzelfde koelmiddel. Afhankelijk van of er integratie nodig is met zonne-energie en hoe hoog de warmte-uitvoer of het opgenomen vermogen moet zijn, zullen onze professionals een model aanraden. Ook het aantal personen in je gezin speelt een grote rol bij het maken van de juiste keuze. Als experten houden we zelfs rekening met je belastingprofiel.

Professionele, flexibele installatie 

Bij Vermeulen houden we als erkende Daikininstallateurs van de enorme flexibiliteit van deze systemen. Een Althermamodel kunnen we in iedere ruimte installeren, zelfs in onverwarmde garages en/of was- of bergruimtes. Naast de gaten voor de luchtinlaat- en -uitlaatpijpen komen er geen bijzondere of ingrijpende werkzaamheden kijken bij de installatie.  

 

Uiteraard is het belangrijk om je toestel door een Daikinexpert te laten installeren voor de meest duurzame resultaten. Wil je graag meer informatie of een gratis offerte? Neem dan vandaag nog contact op. 

EN VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN BIJ BV VERMEULEN!

bottom of page