top of page

INSTALLATIE EN ONDERHOUD VAN EEN AIRCO

warmtepompen, koeltechniek & airconditioning

Wilt u graag genieten van een aangename temperatuur in huis of op kantoor? Dan kiest u met een airco van Daikin, geïnstalleerd door Koeltechniek Vermeulen, voor comfort en zekerheid. Maar hoe gaat het installatieproces precies in zijn werk? Hieronder vindt u de stappen die wij bij Koeltechniek Vermeulen doorlopen voor het installeren van een airco. 

Hoe installeer & onderhoud ik mijn airco?

1 / Advies op maat

Voordat we overgaan tot installatie, gaan we eerst met u in gesprek om uw wensen en behoeften te inventariseren. Op basis daarvan geven we u graag advies op maat. We kijken onder andere naar de grootte van de ruimte waarin de airco geïnstalleerd moet worden en welk type airconditioning het beste past bij uw situatie. 

2 / Offerte opstellen

Na het gesprek stellen we een offerte op. Hierin staat een gedetailleerd overzicht van de werkzaamheden die we gaan uitvoeren en welke materialen we daarvoor gebruiken. U weet dus precies waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan.

Wilt u snel een prijsindicatie kennen? Maak dan gebruik van onze online prijscalculator.  

3 / Installatie

Als u akkoord gaat met de offerte, plannen we een installatieafspraak in. Onze ervaren monteurs gaan vervolgens aan de slag met het installeren van de airco. Dit gebeurt altijd zorgvuldig en met oog voor kwaliteit. We zorgen er ook voor dat de airco goed is afgesteld, zodat u optimaal kunt genieten van een aangename temperatuur. 

4 / Onderhoud en service

Een airconditioning gaat jarenlang mee, maar heeft wel onderhoud nodig om goed te blijven functioneren. Daarom bieden wij ook onderhouds- en servicepakketten aan. Zo bent u altijd verzekerd van een goedwerkende airco en voorkomt u onverwachte kosten. 

Kortom, bij Koeltechniek Vermeulen bent u aan het juiste adres voor het laten installeren van een airco. We zorgen voor een persoonlijk advies op maat, een transparante offerte, zorgvuldige installatie en uitstekende service en onderhoud. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. 

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR AIRCO-ONDERHOUD

EN BESPAAR MEER ENERGIE MET MINDER KOSTEN!

bottom of page