top of page

VOOR AIRCO OF VENTILATIE THUIS OF IN UW BEDRIJF ZIT U GOED BIJ BV VERMEULEN UIT STEKENE

warmtepompen, koeltechniek & airconditioning

Wilt u graag een aangename temperatuur in huis, zowel tijdens de warme zomermaanden als tijdens de koude winterperiode? Dan is airconditioning van het merk Daikin wellicht iets voor u! Bij Koeltechniek Vermeulen bieden wij diverse airconditioning oplossingen aan die perfect zijn voor uw woning. 

Maar wat is airconditioning nu precies?

Airconditioning is een systeem dat zorgt voor een aangename temperatuur en luchtvochtigheid in huis. Dit kan zowel koelen als verwarmen. Het systeem zuivert ook de lucht en zorgt voor een constante circulatie van verse lucht in huis. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabeler gevoel, maar kan ook bijdragen aan een gezondere leefomgeving. 

Waarom hebt u airconditioning nodig in uw woning?  

Allereerst zorgt airconditioning ervoor dat er altijd een aangename temperatuur in huis is. In de zomer kan het erg warm worden in huis, waardoor u mogelijk niet goed kunt slapen of zich niet prettig voelt in huis. Met airconditioning kunt u dit probleem verhelpen. Daarnaast kan het systeem ook verwarmen in de winter. Het systeem zorgt voor een constante luchtstroom, wat bijdraagt aan een gezonde leefomgeving. 

116349728_2708355779491548_4890251434300452449_n.jpg

Wat zijn de voordelen van airconditioning?  

Allereerst is het systeem erg energiezuinig en milieuvriendelijk. Daarnaast is het systeem geruisloos, waardoor u niet gestoord wordt tijdens uw activiteiten in huis. Airco’s zorgen voor een comfortabele temperatuur in elke ruimte en op elk moment. Ook biedt airconditioning een goede oplossing voor mensen die last hebben van allergieën, omdat het systeem de lucht zuivert en allergenen filtert. Tot slot kan airconditioning ook bijdragen aan een betere nachtrust, omdat de temperatuur en luchtvochtigheid constant blijven. 

Logoheader.png

Bent u geïnteresseerd in airconditioning?  

Koeltechniek Vermeulen helpt u graag verder met de juiste oplossing voor uw woning. Wij zijn erkend verdeler en installateur van alle airco’s en luchtbehandelingssystemen van Daikin. Wij bieden systemen in alle prijsklassen aan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Herstellingen

Als het gaat om herstellingen, dan bieden we service en depannage Daikin aparaten.

Uw specialist in frisse lucht!

Voor airconditioning of een ventilatiesysteem in uw woning, winkel, werkplaats, kantoor of onderneming wilt u kunnen vertrouwen op een vakman. En daarom doet u er goed aan om voor ons bedrijf te kiezen: BV Vermeulen uit Stekene. Wij hebben al meer dan tien jaar ervaring in installatie, onderhoud en reparatie van airconditioning.

Wij plaatsen airco’s en luchtbehandelingssystemen van Daikin, wat een absoluut kwaliteitsmerk is. Het stelt bovendien systemen in alle prijsklassen voor. Als het gaat om herstellingen, dan bieden we service en depannage voor alle merken.

Daikin

Ook een onderhoud - groot of klein - is snel geregeld bij ons, bel ons gewoon vrijblijvend voor een afspraak.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR AIRCO-ONDERHOUD

EN BESPAAR MEER ENERGIE MET MINDER KOSTEN!

bottom of page